Cattery- beleid | Langlifis ok Heilla:

Het doel van Noorse Boskatten Cattery Langlifis ok Heilla is om gezonde, stabiele en karaktervolle Noorse Boskatten te fokken.

Kitten-beleid | Langlifis ok Heilla:

Onze kittens groeien op in huiselijke sfeer, met veel aandacht, zorg en liefde. Dit maakt hen tot sociale en evenwichtige dieren. Onze katten worden getest op HCM-PKD

Onze kittens krijgen mee:

  • Stamboom van NEOCAT
  • Een Europees paspoort
  • Gezondheidsverklaring
  • Kittenpakket
  • Uiteraard zijn onze kittens 3x ontwormt, 2x ingeënt en hebben een identificatie chip.

Wat verwachten wij:

Bij de verkoop van een kitten werken wij met een koopcontract, waarin de rechten en plichten van zowel de fokker als de nieuwe eigenaar zijn opgenomen. Dit contract kunt u vooraf bij ons opvragen.

Wij verkopen pas een kitten na een persoonlijke kennismaking en alleen aan serieus belangstellenden die wij geschikt achten voor onze kittens. Onze kittens mogen niet vrij buiten lopen. Als u dit wel overweegt informeer dan niet bij ons voor een kitten. Voor onze kittens zoeken wij huizen die beschikken over een tuin/ren of andersoortig afgebakend terrein waar ze heerlijk veilig kunnen ravotten. Noren zijn zeer sociale katten en wij vinden het zeer belangrijk dat er een huisgenoot aanwezig is in de vorm van een andere kat, hond of personeel!! Ook behouden wij tevens het recht om een kitten alleen te verkopen aan wie wij daar geschikt voor achten.

Kittens:

Vanaf de leeftijd van 5 weken bent u van harte welkom om kennis te maken met uw nieuwe huisgenootje(s).

Onze kittens mogen verhuizen op een leeftijd vanaf 13/14 weken.

Elke week houden we u op de hoogte met nieuwe foto’s op onze website.

Heeft u nog overige vragen of opmerkingen kunt u contact met ons opnemen.

Back to top